Over DatCVKomtLaterWel

Ik wil niet doorgezaagd worden! Ik wil eerst kennismaken. Ik wil koffie!

Ken je dat gevoel? Je ziet een vacature. Je zou daar willen kennismaken, maar er wordt een motivatiebrief met cv gevraagd. Die heb je niet op de plank liggen. Het schrijven kost tijd en laat tijd nou net het probleem zijn. Dit kan anders! Dat cv komt later wel.

EERST KOFFIE DAN HET CV

De bedrijven die met datCVkomtlaterwel.nl samenwerken snappen dat jij als werkende geen up-to-date cv hebt. Dat is niet belangrijk, want het gaat om jou. Eerst koffie en kijken of het klikt en dat cv komt later wel.

Er zijn banen in alle sectoren en op alle niveaus.

Grote kans dat er voor jou ook een bedrijf tussen zit waar jij laagdrempelig op de koffie kunt. Het werkgebied van datCVkomtlaterwel.nl is Oost-Brabant. Krijg je al zin in koffie? Lekkere pure koffie zonder ingewikkeld sollicitatiegedoe en cv.

Ik kom graag op de koffie

Laagdrempelig bij bedrijven langs

Ben jij werkgever

Je sollicitantenvijver droogt op. Wat nu? Er gaan mensen weg die je moet vervangen, je hebt zieken of je wil groeien. Traditionele vacaturewebsites hebben te weinig respons. Dat komt omdat zij zich richten op actief werkzoekenden. Dat is slechts 11 procent van de markt. Datcvkomtlaterwel.nl richt zich op de overige 89 procent. 89:11=8 Yes inderdaad, je vijver om uit te vissen wordt acht keer groter. Tijd om het over een andere boeg te gooien!