Faq

Dagelijks krijgen we te maken met de meest interessante vragen. Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen inclusief de antwoorden daarop. 

Bedrijven uit deze gemeentes kunnen meedoen aan datCVkomtlaterwel.nl:

Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Mill en Sint Hubert, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Meierijstad, Oirschot, Reusel-De Mierden, Sint Anthonis, Someren, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre.

Stop met zoeken! Onze bedrijven zijn niet veeleisend. Ze willen kennismaken met jou en checken of het klikt. Als jij denkt dat je het kunt, dan ben je welkom voor koffie. Een vrachtwagenchauffeur snapt dat ie een rijbewijs nodig heeft, een kapper moet kunnen knippen en een verwarmingsmonteur weet zelf heel goed wat hij allemaal moet kunnen. Onze vacatures bevatten geen overbodige dat-weet-iemand-zelf-wel-want-hij-is-niet-gek-informatie.

Gefeliciteerd! Jij bent precies onze doelgroep. We snappen heel goed dat je nog niet weet of je weg wil. Eerst koffie en kennismaken! En natuurlijk doen we dat niet onder werktijd. Dat voelt toch een beetje als vreemdgaan. Klik op de button “ik wil koffie” en er wordt contact opgenomen om iets te plannen. Geef jouw voorkeuren aan en het komt goed. Veel plezier!

We willen je geen cafeïneverslaving bezorgen, dus als jij iets anders wil, dan kan dat natuurlijk! De meeste bedrijven hebben thee en chocomel en soms is er zelfs een frisje of zelfs iets sterkers.

Maak je geen zorgen. Het is geen sollicitatie. Je gaat gezellig een bakje koffie doen. Daarna bepaal je of je wil solliciteren en hoe fijn is het dat je dan al een keer op de koffie bent geweest.